Eindevent 27 maart 2023

Schrijf je nu in voor het eindevent van het COOCK-project ‘Monitoring van structuren en systemen met optische vezels’. Datum: 27 maart 2023 (11u00-16u30) Locatie: Buildwise

Lees verder »

Nieuwsbrief 6

Een online versie van nieuwsbrief 6 vind je hier terug. Abonneer je op de nieuwsbrief via het invulveld onderaan de website.

Lees verder »

Nieuwsbrief 5

Een online versie van nieuwsbrief 5 vind je hier terug. Abonneer je op de nieuwsbrief via het invulveld onderaan de website.

Lees verder »

Nieuwsbrief 4

Een online versie van nieuwsbrief 4 vind je hier terug. Abonneer je op de nieuwsbrief via het invulveld onderaan de website.

Lees verder »

Nieuwsbrief 3

Een online versie van nieuwsbrief 3 vind je hier terug. Abonneer je op de nieuwsbrief via het invulveld onderaan de website.

Lees verder »

Nieuwsbrief 2

Een online versie van nieuwsbrief 2 vind je hier terug. Abonneer je op de nieuwsbrief via het invulveld onderaan de website.

Lees verder »

Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief is verzonden. Een online versie ervan vind je hier terug. Abonneer je op de nieuwsbrief via het invulveld onderaan de website.

Lees verder »

OV-projectendatabase

Via een online formulier kan u makkelijk eigen projecten toevoegen aan de OV-projectendatabase. Deze database vindt u terug op www.ovmonitoring.be onder de tab ‘Projecten’. In de database verzamelen we

Lees verder »

Literatuur en presentaties

Op www.ovmonitoring.be verzamelen we onder de tab ‘Documenten’ alle relevante literatuur omtrent monitoring met optische vezel sensortechnologie (nieuwsartikels, papers, …). Daarnaast vindt u er ook de presentaties en

Lees verder »